Garantie

Cole® Wheels biedt twee jaar garantie aan de oorspronkelijke koper bij Cole Wheels Benelux. Als het product een fabricage- of materiaalfout vertoont, worden de juiste kennisgeving en identificatie verstrekt. Cole® zal het defecte product of onderdeel binnen 60 dagen na kennisgeving vervangen of repareren.

Als Cole® het product dat onder deze garantie valt niet kan repareren, zal naar eigen goedkeuren van Cole® een vervangend product worden geleverd.

Deze garantie dekt alleen producten die zijn gekocht bij Cole® Wheels Benelux. Deze garantie is niet overdraagbaar en geldt alleen voor de oorspronkelijke koper.

Alle Cole® Wheels worden geleverd met 2 jaar garantie op materiaal- of fabricagefouten. De garantieperiode loopt vanaf de aankoopdatum.

  • De garantie is niet van toepassing op schade aan het product veroorzaakt door een crash, impact of foutief gebruik van het product.
  • De garantie is niet van toepassing als het product eigenhandig is aangepast.
  • De garantie is niet van toepassing op producten die verkeerd zijn geïnstalleerd, afgesteld of onderhouden.
  • De garantie is niet van toepassing op normale slijtage. Bepaalde onderdelen zijn onderhevig aan degradatie als gevolg van normaal gebruik en deze schade valt niet onder de garantie. Deze onderdelen omvatten (maar zijn niet beperkt tot) lagers, spaken, nippels en remranden. We hebben een reeks reserveonderdelen voor deze verbruiksartikelen op voorraad tegen zeer redelijke prijzen, als u deze niet op onze website kunt vinden, neem dan contact met ons op.
  • De garantie is niet geldig op wielen die worden gebruikt voor commerciële doeleinden (verhuur).
nl_NLDutch