FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Toch niet gevonden wat je zocht? Neem dan hier contact met ons op.
Wij zijn zelf wielrenners en zullen er alles aan doen om u weer op weg te helpen en zijn er om u te ondersteunen. We bieden een uitgebreide garantie van 3 jaar op alle COLE wielen, inclusief gratis retourneren als wielen moeten worden geïnspecteerd. Goederen die gebreken vertonen die buiten normale slijtage vallen, worden gerepareerd of vervangen (zolang de voorraad strekt).
De garantie van COLE dekt uitsluitend de fabricagefouten van zijn producten en sluit schade uit, van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks het gevolg zou zijn van een slecht gebruik of het niet naleven van de gebruiksinstructies, het gebrek aan onderhoud of een niet-conform gebruik van het product.

De garantie van COLE geldt niet voor onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn.

Slijtageonderdelen zijn onderhevig aan schade als gevolg van normaal gebruik en rijden onder omstandigheden / gebruik voor andere toepassingen dan aanbevolen.

Slijtageonderdelen worden geïdentificeerd als:
Remoppervlak van tubeless en clincher velgen
Kogellagers
Remblokken
Freewheel body

We hopen dat je dit niet nodig hebt, maar als je een ongeluk hebt gehad, bieden we een vervangende carbon velg aan voor alle wielen @ 249€ all inn. Neem contact met ons op en we doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk weer aan het fietsen te krijgen. Let op: deze crash replacement is alleen voor eerste eigenaars van COLE geregistreerde wielen!

Heb je een vraag?
Ben je op zoek naar technische hulp of heb je een advies van een expert nodig? Neem contact op met COLE via e-mail info@cole-wheels.com We zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan zijn dat we aan het fietsen zijn en het wat langer duurt.
Verwacht dezelfde hoge kwaliteit en de snelste persoonlijke service om je snel weer op de fiets te krijgen.

Wij staan bekend om ons hoge serviceniveau en streven ernaar om je wielen, vanaf het moment dat ze in ons servicecentrum aankomen, binnen 5 werkdagen terug te sturen
nl_NLDutch